Dwarsdenkers met pit

Natuurlijk zijn de mensen van Altersum stuk voor stuk ervaren en deskundig. Ook hun flexibiliteit en enthousiasme spreken voor zich. Maar bovenal onderscheiden ze zich door een nét even andere kijk op de zaken. Maak kennis met:

Amber Maat, Annemiek de Groot, Fred Kagie, Kitty Spaan, Rob Buijs en Ruud Groen.

Fred Kagie

(1954) Senior adviseur, directeur

“Oké, als oprichter en directeur van Altersum geef ik leiding aan ons team. Maar vooral ben ik adviseur. Ik ondersteun klanten bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Daarbij maak ik gebruik van ruim 30 jaar ervaring, opgedaan in verschillende bestuurs- en directiefuncties bij FNV en als cao-onderhandelaar.

Altersum is een inspirerend werkatelier met ervaren en eigenwijze professionals. Mensen die niet alleen erg goed zijn maar ook veel voor elkaar over hebben. Dat merken we zelf en dat merkt de klant. Prachtig om daar deel van uit te maken. Onze kracht zit in de grote verscheidenheid van klanten en vraagstukken. We bedenken, ontwikkelen en begeleiden veranderingen op het gebied van arbeidsverhoudingen. Extra trots ben ik op de comfortabele arbeidsovereenkomst die we voor de grafische industrie hebben ontwikkeld en geïmplementeerd.

Iets heel anders: samen met Cees de Wildt en onze vrouwen exploiteren we sinds vorig jaar een originele Belgische spiegeltent uit 1932. Daarin organiseren we niet alleen culturele activiteiten maar soms zetten we de tent ook in voor het werk van Altersum. Een prachtig project!”