Dwarsdenkers met pit

Natuurlijk zijn de mensen van Altersum stuk voor stuk ervaren en deskundig. Ook hun flexibiliteit en enthousiasme spreken voor zich. Maar bovenal onderscheiden ze zich door een nét even andere kijk op de zaken. Maak kennis met:

Amber Maat, Annemiek de Groot en Ruud Groen.

Amber Maat

(1976) Senior adviseur

“Na jaren in de financiële wereld en bij FNV Financieel Advies ben ik overgestapt naar Altersum. Hier ben ik doorgegroeid tot senior adviseur op het gebied van sociale plannen en reorganisaties. Je kunt mij alles vragen over sociale zekerheid en inkomensvoorzieningen, de financiële gevolgen van arbeidsvoorwaardenregelingen en de financiële positie van werknemers.

Dankzij mijn werk kom ik in verschillende sectoren en organisaties. Zo zie ik continue ontwikkeling. Bij Altersum kan ik meedenken, maar ook dwarsdenken, flexibel en oplossingsgericht zijn. Een eigen rol hebben binnen ons team en tegelijkertijd kennis en ervaring uitwisselen. Leren dus van je team en gebruik maken van ieders kwaliteiten. Daadwerkelijk als sparringpartner worden gezien door verschillende partijen, dat inspireert mij. Always on the move – forward!

Datzelfde geldt voor mijn vrije tijd. Met de opleiding Academische leergang werknemerskunde heb ik mij verder gespecialiseerd in de werknemerspositie. En zomer of winter, mijn vriend en ik zijn graag met onze hond in de Oostenrijkse Alpen.”