Dwarsdenkers met pit

Natuurlijk zijn de mensen van Altersum stuk voor stuk ervaren en deskundig. Ook hun flexibiliteit en enthousiasme spreken voor zich. Maar bovenal onderscheiden ze zich door een nét even andere kijk op de zaken. Maak kennis met:

Amber Maat, Annemiek de Groot, Rob Buijs en Ruud Groen.

Rob Buijs

(1952) Managementconsultant

“Met ruime ervaring op zak als registeraccountant en partner bij Deloitte, ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig adviseur en (interim-)manager. Zo word ik ook ingeschakeld door Altersum.

Hier ben ik op parttimebasis verantwoordelijk voor het financieel management. Voor de directie en partners van Altersum fungeer ik ook als aanspreekpunt en klankbord op financieel gebied. Mijn rol beperkt zich niet tot achter de schermen; als consultant word ik ook op ad hoc-basis ingeschakeld bij adviesopdrachten van Altersum.

Ik vind het belangrijk dat ik werk in een organisatie waar direct contact en betrokkenheid bij het management, collega’s en opdrachtgevers gestimuleerd wordt. Daarnaast is plezier in het werk voor mij een absolute voorwaarde. Beide vind ik royaal terug bij Altersum.”