Opdrachtgevers aan het woord

Altersum ondersteunt grote en kleinere bedrijven en organisaties in vrijwel elke sector. We werken zowel aan de zijde van de werkgever als aan de kant van vakbonden, ondernemings- en medezeggenschapsraden. Dankzij onze kennis van en ervaring met alle partijen krijgen we gemeenschappelijke belangen makkelijker boven tafel. Hoe? Dat kunnen onze opdrachtgevers natuurlijk het beste zelf vertellen. We laten hen dan ook graag aan het woord.

Kunstconnectie, Nederlandse Golfvereniging, NS, Philips ‘van werk naar werk’, PostNL, Qbuzz, Roto Smeets Group en Thebe Thuiszorg.

Qbuzz

Annemarie Zuidberg-Tabak

“Altersum is voor ons Fred Kagie. Hij heeft veel ervaring met medezeggenschap en spreekt de taal van zowel ondernemingsraad als vakbond. Als het gaat om de inhoud, is hij heel duidelijk. Maar wel met respect voor de belangen van alle partijen. Zo weet hij bruggen te bouwen en doelgericht zaken voor elkaar te krijgen.

Fred heeft mij als bestuurder ook gecoacht in de omgang met ondernemingsraden en vakbonden. Hij is al vrijwel vanaf de start van Qbuzz vijf jaar geleden bij ons bedrijf betrokken en voelt als een goede collega – en hij biedt nog steeds toegevoegde waarde.”