Opdrachtgevers aan het woord

Altersum ondersteunt grote en kleinere bedrijven en organisaties in vrijwel elke sector. We werken zowel aan de zijde van de werkgever als aan de kant van vakbonden, ondernemings- en medezeggenschapsraden. Dankzij onze kennis van en ervaring met alle partijen krijgen we gemeenschappelijke belangen makkelijker boven tafel. Hoe? Dat kunnen onze opdrachtgevers natuurlijk het beste zelf vertellen. We laten hen dan ook graag aan het woord.

Kunstconnectie, Nederlandse Golfvereniging, NS, Philips ‘van werk naar werk’, PostNL, Qbuzz, Roto Smeets Group en Thebe Thuiszorg.

NS

Gerard Groten

“Altersum deed anderhalf jaar onderzoek naar de arbeidsrelaties bij de NS. Een hele prestatie, want ze hebben heel wat heilige huisjes aangeraakt. Altersum heeft zich niet beperkt tot gesprekken met de gebruikelijke belangenbehartigers, maar ze zijn het hele bedrijf ingegaan. Dat werkt zeer verfrissend. Zo hebben ze inzichtelijk gemaakt welke mechanismen hier spelen. Door zijn kennis en ervaring is Cees de Wildt een man met een groot overwicht. Hij stelt zich ook echt onafhankelijk op. Daardoor kan hij de meest confronterende dingen zeggen en toch respectvol zijn en in gesprek blijven.”