Opdrachtgevers aan het woord

Altersum ondersteunt grote en kleinere bedrijven en organisaties in vrijwel elke sector. We werken zowel aan de zijde van de werkgever als aan de kant van vakbonden, ondernemings- en medezeggenschapsraden. Dankzij onze kennis van en ervaring met alle partijen krijgen we gemeenschappelijke belangen makkelijker boven tafel. Hoe? Dat kunnen onze opdrachtgevers natuurlijk het beste zelf vertellen. We laten hen dan ook graag aan het woord.

Kunstconnectie, Nederlandse Golfvereniging, NS, Philips ‘van werk naar werk’, PostNL, Qbuzz, Roto Smeets Group en Thebe Thuiszorg.

Kunstconnectie

Jan Brands

“De cao-onderhandelingen in onze branche zijn altijd een lang en moeilijk traject. Cees de Wildt van Altersum treedt op als onze delegatieleider. Hij is geen technocraat, maar altijd op zoek naar oplossingen. Ook buiten gebaande paden. Hij kijkt verder dan vanuit één belang: wat heeft de branche nodig? Daardoor weet hij mensen te verbinden. Het verbaast me altijd hoe goed hij onze branche en ook andere sectoren kent. Cees weet ook onze eigen achterban in het hele proces mee te nemen. Hierdoor ontzorgt hij ons gigantisch. En een extra mijl voor een beter resultaat, is bij hem nooit een probleem.”