Opdrachtgevers aan het woord

Altersum ondersteunt grote en kleinere bedrijven en organisaties in vrijwel elke sector. We werken zowel aan de zijde van de werkgever als aan de kant van vakbonden, ondernemings- en medezeggenschapsraden. Dankzij onze kennis van en ervaring met alle partijen krijgen we gemeenschappelijke belangen makkelijker boven tafel. Hoe? Dat kunnen onze opdrachtgevers natuurlijk het beste zelf vertellen. We laten hen dan ook graag aan het woord.

Kunstconnectie, Nederlandse Golfvereniging, NS, Philips ‘van werk naar werk’, PostNL, Qbuzz, Roto Smeets Group en Thebe Thuiszorg.

Nederlandse Golfvereniging

Lodewijk Klootwijk

“Altersum is vanaf het begin betrokken bij onze cao. Vanwege het specifieke karakter van de golfwereld, adviseerde Cees de Wildt een bedrijfstak-cao. Een advies dat ons uitstekend bevalt. Sindsdien hebben we samen met Altersum een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Cees is goed op de hoogte, snapt onze branche, is betrokken, nauwgezet en oplossingsgericht. Daarmee dwingt hij ook aan de andere kant van de tafel respect af. En dat helpt ons tijdens de cao-onderhandelingen om tot oplossingen te komen.”