Opdrachtgevers aan het woord

Altersum ondersteunt grote en kleinere bedrijven en organisaties in vrijwel elke sector. We werken zowel aan de zijde van de werkgever als aan de kant van vakbonden, ondernemings- en medezeggenschapsraden. Dankzij onze kennis van en ervaring met alle partijen krijgen we gemeenschappelijke belangen makkelijker boven tafel. Hoe? Dat kunnen onze opdrachtgevers natuurlijk het beste zelf vertellen. We laten hen dan ook graag aan het woord.

Kunstconnectie, Nederlandse Golfvereniging, NS, Philips ‘van werk naar werk’, PostNL, Qbuzz, Roto Smeets Group en Thebe Thuiszorg.

Thebe Thuiszorg

Renee Leenheer

“We werken al jaren samen met Cees de Wildt van Altersum. Hij adviseert onze COR nu bijvoorbeeld bij een reorganisatietraject. Waarbij we natuurlijk willen dat niemand zomaar op straat komt te staan. Cees beschikt over de kennis en kunde die we hier nodig hebben. Hij helpt ons adviezen schrijven, maakt zaken inzichtelijk en is een belangrijke steunpilaar. Dankzij zijn enorme netwerk heeft hij ons ook geïntroduceerd bij de Haagse politiek, waardoor we belangrijke stappen hebben kunnen zetten. Zonder hem zouden we nooit zover zijn gekomen als we nu zijn.”