Opdrachtgevers aan het woord

Altersum ondersteunt grote en kleinere bedrijven en organisaties in vrijwel elke sector. We werken zowel aan de zijde van de werkgever als aan de kant van vakbonden, ondernemings- en medezeggenschapsraden. Dankzij onze kennis van en ervaring met alle partijen krijgen we gemeenschappelijke belangen makkelijker boven tafel. Hoe? Dat kunnen onze opdrachtgevers natuurlijk het beste zelf vertellen. We laten hen dan ook graag aan het woord.

Kunstconnectie, Nederlandse Golfvereniging, NS, Philips ‘van werk naar werk’, PostNL, Qbuzz, Roto Smeets Group en Thebe Thuiszorg.

Roto Smeets Group

Richard van den Berg

“Binnen de grafische industrie werken we aan een eigentijdse cao. Een initiatief van bonden en werkgevers. FNV Kiem bracht Altersum in als adviseur. In eerste instantie stond ik daar wat afwachtend tegenover, omdat ze uit de werknemershoek komen. Die scepsis is inmiddels helemaal verdwenen. Altersum is een verademing! Ze staan voor een creatieve benadering en houden druk op de ketel. Het eindresultaat van onze gezamenlijke inspanningen is in zicht. Zonder de inbreng van Altersum zouden we nu ongetwijfeld niet zo ver zijn.”